Failed to load resource Panel UI

This forum is only for reproducible bugs with csf and lfd (i.e. not iptables problems, lack of understanding how to use a feature, etc). Posts must be accompanied with full technical details of the problem and how it can be recreated. Any posts not adhering to this, or not considered bugs, will be moved to the General Discussion (csf) forum.
Locked
sezing
Junior Member
Posts: 2
Joined: 23 Oct 2020, 15:19

Failed to load resource Panel UI

Post by sezing »

Hi

I use DirectAdmin with CSF firewall. Our panel UI can't show images css etc.
Here screenshots:


Image[

Image
Image

how can I solve it?

I tried uninstall and install again but no luck.
sezing
Junior Member
Posts: 2
Joined: 23 Oct 2020, 15:19

Re: Failed to load resource Panel UI

Post by sezing »

I found that install script don't use : mkdir /usr/local/directadmin/plugins/csf/images/
That is the problem.
ForumAdmin
Moderator
Posts: 1504
Joined: 01 Oct 2008, 09:24

Re: Failed to load resource Panel UI

Post by ForumAdmin »

Thank you for reporting this. We've just release csf v14.07 that fixes this.
Lubos
Junior Member
Posts: 2
Joined: 28 Oct 2020, 10:18

Re: Failed to load resource Panel UI

Post by Lubos »

Hi there, I've just done a fresh install of 14.07 on a CentOS 8 VPS. The problem is still present for me.

Maybe the Firefox warnings will help you track it down. Looks like content-encoding was not specified for the resources. Not sure if that's the entirety of the problem:

Code: Select all

The script from “https://<IP>:<Port>/<sessionID>/images/jquery.min.js” was loaded even though its MIME type (“text/plain”) is not a valid JavaScript MIME type.

The script from “https://<IP>:<Port>/<sessionID>/images/bootstrap/js/bootstrap.min.js” was loaded even though its MIME type (“text/plain”) is not a valid JavaScript MIME type.

Uncaught ReferenceError: $ is not defined
    <anonymous> https://<IP>:<Port>/<sessionID>/:200
<sessionID>:200:1
    <anonymous> <IP>:<Port>/<sessionID>/:200
From the Network panel:
Image
ForumAdmin
Moderator
Posts: 1504
Joined: 01 Oct 2008, 09:24

Re: Failed to load resource Panel UI

Post by ForumAdmin »

That is a different issue. See viewtopic.php?f=4&t=11967
Locked