ConfigServer ModSec Control not working in some cases

These forums are not for questions about ModSecurity, just the cmc script itself
cornish
Junior Member
Posts: 22
Joined: 01 Jun 2013, 20:10

Re: ConfigServer ModSec Control not working in some cases

Post by cornish »

Hi i know this is an old post but does anyone have a list of these ID numbers ? one that a web hosts uses please ?

RangeHosting
Junior Member
Posts: 2
Joined: 24 Jul 2013, 03:32

Re: ConfigServer ModSec Control not working in some cases

Post by RangeHosting »

Hi,

I hate to bump an old topic but this is on point. I am having the same issue trying to whitelist 960015. I have done it globally and by user with the same result.
When I check for "Include /usr/local/apache/conf/modsec2.whitelist.conf" in modsec2.user.conf it is the last line in the file. When I move it to the first line and save the change it gets put back as the last line.

I am on cmc 1.05

Any suggestions?

Thanks,

Tom

navigatorsystem
Junior Member
Posts: 1
Joined: 16 Jun 2017, 10:36

Re: ConfigServer ModSec Control not working in some cases

Post by navigatorsystem »

i installed (CMC) and on its tab in WHM i seen like its empty. I rather then put in as associate addon thus known as "ConfigServer ModSecurity Control" and once server install and that i set it to "On" and "Select". But the log file is empty. ("View the last entries within the ModSecurity log file"). How am i able to veriffy mod security rules square measure applied and works?

Post Reply