Using cxs without cpanel?

Community forum to discuss cxs.
If you believe that there is a problem with your cxs installation and want support then, as a paid product, you should use the helpdesk after having consulted the documentation.
Post Reply
batoo
Junior Member
Posts: 4
Joined: 10 Oct 2015, 08:02

Using cxs without cpanel?

Post by batoo »

Is it possible to use cxs scanner without cpanel for other type of hosting servers?
Sarah
Moderator
Posts: 836
Joined: 09 Dec 2006, 22:49

Re: Using cxs without cpanel?

Post by Sarah »

Hello,

Cxs should work on a server that meets all of the other product requirements including the operating system. There is a webmin plugin included and there is an UI for DirectAdmin, plus the built-in integrated UI with cxs. However, using cxs on anything other than cPanel is not currently supported and we therefore can not offer any support via our helpdesk for any issues installing or running cxs on non-cPanel servers. In addition, we do not offer an installation service for cxs on non-cPanel servers.

Regards,
Sarah
Way to the Web Ltd
batoo
Junior Member
Posts: 4
Joined: 10 Oct 2015, 08:02

Re: Using cxs without cpanel?

Post by batoo »

What about "Cpanel DnsOnly" version?
Post Reply