Accept Agreement - Possible Bug

7 posts Page 1 of 1
SilentSniper
Junior Member
Posts: 4
Joined: 02 May 2007, 14:00


I am trying to run & install a .bin file, I am new to linux but run it by ./hlds.bin.
When i do, it comes up with an agreement, at the end it has: Enter 'yes' to accept this agreement, 'no' to decline.

When i enter 'yes' on its own, it gives me: y y y y y y y y y y y y y y y y. on new lines and will not stop adding more, so my IE7 crashes.

Is there any other way i can get past the agreement? I have fully read it by now, and the amount of time i have tried many other ways, i think i now have it graphicaly loged in my head word for word.

Best Regards
Ant

 

Sarah
Moderator
Posts: 809
Joined: 09 Dec 2006, 22:49


Sounds like you are trying to run something that reqiures a response, interactively in the cse virtual console, which you can't do. You'll have to actually do it in ssh.

Sarah

 

SilentSniper
Junior Member
Posts: 4
Joined: 02 May 2007, 14:00


Thank You for your response.

 

SilentSniper
Junior Member
Posts: 4
Joined: 02 May 2007, 14:00


How can i do it in SSH?

I have tried everything in the panel.

EDIT:

My bad. I have now got PuTTY but cant connect for some reason, how do i find out what port the SSH is running on?

The Key's have been placed in.

Thanks

 

shannons
Junior Member
Posts: 3
Joined: 21 Jan 2007, 02:50


usually port 22 but if you cant connect to this port you may have to contact your provider and see what port it is

 

SilentSniper
Junior Member
Posts: 4
Joined: 02 May 2007, 14:00


It is my server, newly brought. But im used to Linux, how can i find out what the port is?

EDIT: Found the port, and changed it to one that was not already in use (The one it was trying was already in use). I Restarted the OpenSSH and it started perfectly. I connected and it asked for the "Login as: " I have tried root and others that i can get into the WHM with, but did not work, i got a error, "No supported authentication methods available".

Has anybody got any clues as to why this is?

Thanks in advance.

 

shannons
Junior Member
Posts: 3
Joined: 21 Jan 2007, 02:50


make sure your using ssh v2 not telnet or ssh v1
7 posts Page 1 of 1