Blank Page when selecting ConfigServer Explorer

6 posts Page 1 of 1
craigedmonds
Junior Member
Posts: 21
Joined: 21 Dec 2010, 09:24


When I click the ConfigServer Explorer link in the side nav, it opens in a new tab but the frame is empty.

See screenshot here: https://www.screencast.com/t/JSu270uAn

Any ideas?
bert
Junior Member
Posts: 3
Joined: 19 Mar 2018, 14:35


I have the exact same problem.
Strangely enough, this problem occurred seemingly out of nowhere.
It's suddenly opening in a new tab, and the right side of the page on the new tab is blank.
I already tried setting FASTSTART to 0 in /etc/csf/csf.conf, and then running csf -r, but this doesn't fix it.

Did you fix this issue?
If so, what did you do?

I just ran "/scripts/upcp -force"; also didn't fix it.
bert
Junior Member
Posts: 3
Joined: 19 Mar 2018, 14:35


Okay, I solved the issue.
Anyone reading this, you can do the following, but AT YOUR OWN RISK.

1. Create a backup of AT LEAST /etc/csf/csf.allow in another directory.
2. sh /etc/csf/uninstall.sh
3. wget https://download.configserver.com/csf.tgz
4. tar -zxvf csf.tgz
5. cd csf
6. sh install.sh
7. Put back lines of csf.allow that you backed up in step 1.
8. Firewall Configuration -> TESTING = OFF -> "Change" button at the bottom
naeime
Junior Member
Posts: 1
Joined: 23 Sep 2018, 11:05


Excellent
niimma
Junior Member
Posts: 1
Joined: 26 Sep 2018, 09:33


thanks for good link
reyhanph72
Junior Member
Posts: 1
Joined: 15 Oct 2018, 09:22


19 Mar 2018, 15:02bert wrote:
Okay, I solved the issue.
Anyone reading this, you can do the following, but AT YOUR OWN RISK.

1. Create a backup of AT LEAST /etc/csf/csf.allow in another directory.
2. sh /etc/csf/uninstall.sh
3. wget https://download.configserver.com/csf.tgz
4. tar -zxvf csf.tgz
5. cd csf
6. sh install.sh
7. Put back lines of csf.allow that you backed up in step 1.
8. Firewall Configuration -> TESTING = OFF -> "Change" button at the bottom
great
thanks for share
6 posts Page 1 of 1