Register the CMM with cpanel?

3 posts Page 1 of 1
Black Tiger
Junior Member
Posts: 60
Joined: 17 Feb 2009, 14:14


Since latest version we need to register the plugin with appconfig, otherwise it will not work and you get an error notice that it's not register.

It's possible to do it manually, but I'm not sure about paths etc.

You can read about it here:
http://docs.cpanel.net/twiki/bin/view/S ... M%20plugin.

Newest cpanel, here:
http://docs.cpanel.net/twiki/bin/view/S ... WhmPlugins

In newest versions of Cpanel it needs to be done with Appconfig:
http://docs.cpanel.net/twiki/bin/view/S ... /AppConfig

The Configserver firewall has this already, because no error there when using.

Will CMM and CMQ be updated to, so it can be used again in Cpanel again?
ForumAdmin
Moderator
Posts: 1398
Joined: 01 Oct 2008, 09:24


All of our applications have been registering themselves on installation since before the feature went live into the EDGE build last year, indeed we helped in its development. If you have an old version of the plugin and not updated it, you can either reinstall or run:
http://blog.configserver.com/?page_id=1995
Black Tiger
Junior Member
Posts: 60
Joined: 17 Feb 2009, 14:14


I had a version installed for a number of years.

I will reinstall it. Thanks for the quicks upport!
3 posts Page 1 of 1