Search found 13 matches

by Tearabite
03 Jun 2019, 02:10
Forum: General Discussion (csf)
Topic: Command CloudFlare delete failed: 400 Bad Request
Replies: 2
Views: 1067

Re: Command CloudFlare delete failed: 400 Bad Request

I just came here to try to figure out the exact same thing.....
by Tearabite
28 Nov 2018, 00:50
Forum: General Discussion (cmc)
Topic: Can't update CMC, may be my hardware firewall
Replies: 4
Views: 2299

Re: Can't update CMC, may be my hardware firewall

03medias wrote:
09 Oct 2018, 14:52
FYI,

By running this command line, I was able to update CMC.

curl -sL https://download.configserver.com/csupdate | perl

I've found this information on the blog.

It is now working with the updated version :)
Thanks.. I had this same error today, and was able to update using your command..
by Tearabite
13 Oct 2017, 16:25
Forum: General Discussion (csf)
Topic: Cloudflare options/blocking not working
Replies: 4
Views: 1133

Re: Cloudflare options/blocking not working

Thank you.
Looks like my Mod_Cloudflare is not running so this would explain why my blocking isnt working.

Would still like to see some clarification on those documentation issues i mentioned.
by Tearabite
13 Oct 2017, 02:05
Forum: General Discussion (csf)
Topic: Cloudflare options/blocking not working
Replies: 4
Views: 1133

Re: Cloudflare options/blocking not working

also..
There is another post with a reply that indicates that the security/server check should indicate if Mod_Cloudflare is present or not, but i see nothing there..
by Tearabite
13 Oct 2017, 01:52
Forum: General Discussion (csf)
Topic: Cloudflare options/blocking not working
Replies: 4
Views: 1133

Cloudflare options/blocking not working

I'm having trouble getting the (awesome!) new Cloudflare option to work. CSF seems to be communicating with CloudFlare as I can view the Cloudflare rules for the user I have configured, but blocking based on Mod_Security hits does not seem to work at all.. Is there any more documentation that might ...
by Tearabite
09 Aug 2017, 18:15
Forum: General Discussion (csf)
Topic: Stopping Most Basic Hack Attempts (SSH,WHM,Wordpress)
Replies: 3
Views: 1860

Re: Stopping Most Basic Hack Attempts (SSH,WHM,Wordpress)

Here is what I do to help reduce simple brute-force attempts in Wordpress.. It's a bit convoluted but it does the job: 1) Use the "Rename wp-login.php" to rename the login page to something random (this alone stops a good amount of amateur BF attempts). 2) Add an entry in .htaccess to rewrite any at...
by Tearabite
09 Aug 2017, 16:37
Forum: General Discussion (csf)
Topic: LF_MODSEC not working
Replies: 1
Views: 1292

Re: LF_MODSEC not working

i hate to resurrect a 3 year old post but I just started having this issue. Assuming you figured it out, what was the issue?
by Tearabite
09 Aug 2017, 16:34
Forum: General Discussion (csf)
Topic: LF_MODSEC = stopped working (no more blocking in CSF)
Replies: 0
Views: 735

LF_MODSEC = stopped working (no more blocking in CSF)

Suddenly and mysteriously as of early this morning Mod_Security triggers (LF_MODSEC) are no longer being blocked in CSF.
CSF is configured to read the correct log and other blocking (ie CT_LIMIT) is still working.

How can I troubleshoot this?
by Tearabite
03 Jul 2017, 02:54
Forum: General Discussion (csf)
Topic: Slow Response from Messenger Service
Replies: 1
Views: 1083

Re: Slow Response from Messenger Service

I came here looking to cure the issue with the SLOW messenger service page.. What I've found is that if you remove the IMG link, it loads immediatly. I tried a remote image, but it also makes the page load slow. Remove the image, and BOOM! It loads instantly. For me at least, it's not that the page ...
by Tearabite
21 Apr 2016, 15:13
Forum: Report Bugs (csf)
Topic: Class C LF_NetBlock not working as expected
Replies: 3
Views: 2508

Re: Class C LF_NetBlock not working as expected

Just saw the fix in the readme for 8.22 . thank you for the awesomely fast fix.