Search found 13 matches

by rispadmin
06 Oct 2017, 17:33
Forum: General Discussion (csf)
Topic: 'Include <file>' not working in csf.allow
Replies: 3
Views: 1972

Re: 'Include <file>' not working in csf.allow

Sarah wrote: 05 Oct 2017, 21:25 Have you tried including the file without the comment?
Oddly, that seems to have worked. No other comments affect reloading iptables. Sounds like a bug.

Thanks for the suggestion!
by rispadmin
05 Oct 2017, 21:11
Forum: General Discussion (csf)
Topic: 'Include <file>' not working in csf.allow
Replies: 3
Views: 1972

Re: 'Include <file>' not working in csf.allow

Update: We thought we were misconfiguring or something, so we made a deep dive into the docs and related samples and saw nothing that indicated we were doing anything incorrect. We tested on several different cPanel boxes with the same result. Past experience shows the amazing tech staff is quick to...
by rispadmin
05 Oct 2017, 20:51
Forum: General Discussion (csf)
Topic: 'Include <file>' not working in csf.allow on any cPanel boxes
Replies: 1
Views: 1167

'Include <file>' not working in csf.allow on any cPanel boxes

Trying to add an include file to csf.allow on several cPanel boxes and csf is failing. All running whm v.66.0.24 and csf v.10.25. Added the file: [ root@cp1 csf># ls -l /etc/csf/googlebots.allow -rw-------. 1 root root 4455 Sep 29 15:12 /etc/csf/googlebots.allow Added the entry into csf.allow: Inclu...
by rispadmin
02 Oct 2017, 23:24
Forum: General Discussion (csf)
Topic: 'Include <file>' not working in csf.allow
Replies: 3
Views: 1972

'Include <file>' not working in csf.allow

Trying to add an include file to csf.allow. Added the file: [ root@cp1 csf># ls -l /etc/csf/googlebots.allow -rw-------. 1 root root 4455 Sep 29 15:12 /etc/csf/googlebots.allow Added the entry into csf.allow: Include /etc/csf/googlebots.allow # Google spiders and web crawlers Error when starting: *E...
by rispadmin
25 Jul 2017, 16:09
Forum: Report Bugs (csf)
Topic: Cluster service crashing after upgrade to 10.15
Replies: 3
Views: 2905

Re: Cluster service crashing after upgrade to 10.15

Thanks - update to 10.16 did the trick.
by rispadmin
25 Jul 2017, 02:04
Forum: Report Bugs (csf)
Topic: Cluster service crashing after upgrade to 10.15
Replies: 3
Views: 2905

Cluster service crashing after upgrade to 10.15

We noticed random servers in our csf cluster were not responding when sent DENY commands. Restarting at cli with csf -ra reopens the port: [ Mon Jul 24 17:56:11 ] [ root@cp1 ~># csf -p|grep 7777 7777/tcp -/- - (9359/root) lfd Cluster Server /usr/local/cpanel/3rdparty/perl/524/bin/perl But just a few...
by rispadmin
22 May 2017, 18:06
Forum: Report Bugs (csf)
Topic: LFD daemon down
Replies: 7
Views: 8287

Re: LFD daemon down

There is currently an issue that can manifest on servers where the xtables lock has been implemented which we are working on to resolve. In the meantime, those seeing the problem should disable LF_CSF and enable WAITLOCK and then restart CSF and then lfd. Thanks - we're giving that a try. Also, the...
by rispadmin
18 May 2017, 20:39
Forum: Report Bugs (csf)
Topic: LFD daemon down
Replies: 7
Views: 8287

Re: LFD daemon down

This is happening on 2 new servers - not on any of the old ones. FASTSTART is enabled on all. We set WAITLOCK to on & WAITLOCK_TIMEOUT is 300 on the affected servers after seeing lfd fail to start. The failure to restart does NOT happen all the time. Logs are sprinkled with proper results: May 1...
by rispadmin
12 Apr 2017, 00:48
Forum: General Discussion (csf)
Topic: Problem to update CSF
Replies: 1
Views: 1535

Re: Problem to update CSF

We're having this same issue with several Centos (non-csm) servers. Seems updates got stuck on 9.3 and won't upgrade. We get this when trying manually: > csf -u Oops: Unable to download: Protocol scheme 'https' is not supported (IO::Socket::SSL not installed) The affected servers are all updated, an...
by rispadmin
01 Mar 2017, 23:41
Forum: General Discussion (csf)
Topic: 'Firewall Configuration' link missing in v10 'Authentic' theme
Replies: 3
Views: 1764

Re: 'Firewall Configuration' link missing in v10 'Authentic' theme

Follow up: The 'Authentic' theme changes the layout of the CSF plugin. The former 'Firewall Configuration' button is now under the settings gear in the upper left of the CSF plugin. I was going to upload a screenshot, but it seems there's no way to do so, so imagination is left to the reader.